Skip to the content

Nu kan du booke værelser og købe gavekort til spa

Det er nu muligt at booke hotelværelser hos Alsik og købe gavekort til hotellets spa, der bliver Danmarks største.

Alsik Spa tilbyder nordisk spa og wellness, unikke spabehandlinger samt skønne spapakker, der indbyder til egen tid og masser af forkælelse. Har man lyst til at forkæle andre, er det nu også muligt at købe gavekort til at lægge under juletræet via Alsiks hjemmeside ved at klikke her - eller ved at besøge www.alsik.com

Det er muligt at købe gavekort til Alsik Spa Dag og Spa Club pakker. Blandt pakkerne – som koster fra 250 kr. og opefter - er f.eks. en Alsik Nordisk Spa Dag med adgang til Alsik Spa Pool, hot tub, udendørs infinitypool med saltvand, Nordisk Spa, saunagus, Alsik Spa Café samt fitness- og yoga studio. Alsik Nordisk Spa Dag koster kr. 495,- og kan benyttes mandag – torsdag fra 9-22 samt fredag fra 9-17.

Interessen for grænselandets største hotel og Danmarks største spa er markant. - Vi oplever også allerede stor interesse for vores restauranter, og så snart vi er klar, åbner vi for bordbooking til både 17th, Freia og Restaurant Alsik”, siger Irmela Heinsius, direktør for Alsik.