Skip to the content

Nu kan du booke værelser og købe gavekort til spa

Det er nu muligt at booke hotelværelser hos Alsik og købe gavekort til hotellets spa, der bliver Danmarks største. Alsik Spa tilbyder nordisk spa og wellness, unikke spabehandlinger samt skønne spapakker, der indbyder til egen tid og masser af forkælelse.

Plan for arealerne omkring byggerierne

Helhedsplanen for arealerne omkring de nye byggerier på havnen er udarbejdet og byder på ægte herlighedsværdi for alle.

Byens Havn ind i ny fase

Sønderborg Havneselskab går ind i en ny fase og kan tælle dagene med den nuværende bemanding. Med årets udgang fratræder adm. direktør Michael Saxtorph og selskabets informationsmedarbejder, Kristian Pallesen. Med udgangen af januar fratræder også direktør Steen B. Laursen.

Byens længste bænk er bygget fra vandsiden

Ved planlægningen af byggerierne i Byens Havn har der været stor fokus på publikums mulighed for direkte adgang til Alssund og oplevelser ved vandet. Siddekanter er et gennemgående element på alle arealer mod vandet og går igen ved hotellets terrasser, langs promenaden og på ’Bitten & Mads Clausens Plads.

Erfaren havne-mand bygger træbryggen

- Vi er seks mand plus mig på pladsen, og vi bliver op til fire flere, når vi for alvor skal i gang med tømmerarbejdet.

Bygger gangbro fra P-huset

Omkring månedsskiftet september-oktober går arbejdet i gang med at opføre og montere en 35 meter lang gangbro over Nørre Havnegade, mellem kollegiet og Alsik.

Mindepladen tilbage på havnen

- Vi har været meget bevidste om, at vi skulle lykkes med at få genplaceret mindepladen, fortæller adm. direktør for Havneselskabet, Michael Saxtorph. – Så vi har været i dialog med 4. maj komiteen i Sønderborg om placeringen.

Alsik byder inden for til smugkig, konkurrencer og jobbørs

Søndag den 2.september slår Alsik dørene op for offentligheden kl. 11-14

Danmarks billigste huseleje

Sammenlignet med andre nybyggede kollegier i Danmark sparer de unge ca. 2.000 kr. om måneden i husleje ved at studere i Sønderborg i forhold til København, og 500 kr. i forhold til Århus. Og de unge har boliggaranti i Sønderborg.

Rå beton med en rillet overflade

Arealerne omkring Alsik bliver med beton som gennemgående belægning. Den støbes med en rillet overflade skabt af en kost, som bliver trukket gennem den våde beton.

Havneselskabet gør klar til nye grundsalg

Sønderborg Havneselskab går nu i gang med at forberede salget af grunde til de næste to byggeprojekter i Byens Havn. Det ene blev solgt i januar 2019.

Pakhuset blev reddet

Det gamle pakhus, Valsemøllen fra 1908, var truet af forfald men blev reddet og er en vigtig del af byens mest besøgte hus – Multikulturhuset – i Byens Havn.