Skip to the content

Udstillingen er lukket i denne weekend

Udstillingen i husbåden er lukket i denne weekend, den 18.-19. marts, på grund af vejret.

Nu er kranen i 90 meters højde

Byggeriet af Alsik skrider fremad, og med kranen oppe i 90 meters højde kan de sidste etager lægges på byggeriet, som bliver 70 meter højt. Byggeriet ses her fra Helgolandsgade.

Se videoen fra indvielsen af Multikulturhuset

Kommunens investering i Multikulturhuset er taget i brug og er blevet vel modtaget af borgerne.

Indvielsen blev et stort tilløbsstykke med langt over 1.000 gæster. Se sammenklip fra 3. november, der blev en stor festdag for Sønderborg.

Nørre Havnegade åbner for trafik om kort tid

Sønderborg Kommune er i gang med at hæve Nørre Havnegade fra krydset Helgolandsgade hen imod Multikulturhuset, og man gør klar til, at Nørre Havnegade igen åbnes for offentlig trafik senest den 1. november.

Ungdomskollegiet er i færdig højde langs Helgolandsgade

Opførelsen af de 150 ungdomsboliger i bydelen Byens Havn er nu i færdig højde langs med Helgolandsgade. Siden billedet blev taget, er entreprenøren gået i gang med at hejse elementer på plads langs Nørre Havnegade.

Alle betonelementer vil være rejst til nytår.

For mig handler det om at forudse udfordringerne

To års arbejde med at opføre Hotel Alsik er gået, og vi har talt med manden, som har det daglige ansvar for byggeriet.

Kranen op i 90 meters højde

Byggeriet af Hotel Alsik tegner et stadig tydeligere billede af, hvad hotellet fylder i byrummet. Nu hæves den 30 meter - til 90 meters højde.

P-hus og Multikulturhus indvies i november

Borgerne kan glæde sig til to indvielser af kommunale byggerier i den nye bydel Byens Havn. P-huset indvies den 1. november, og Multikulturhuset indvies den 3. november. Kommunen inviterer alle interesserede til de to begivenheder.

På rundtur i Multikulturhuset

På rundtur i Multikulturhuset
Med en video inviterer Sønderborg Kommune til en rundvisning i det færdige Multikulturhus, hvor indretningen nu for alvor er i gang og biblioteket er begyndt indflytningen. Videoen er på kommunens facebook-side foreløbig set af næsten 60.000 besøgende.

Sikrer frit udsyn i konferencesalen

Konferencegæsterne i Hotel Alsik skal ikke sidde bag en betonpille men får frit udsyn i hele salen. Selvfølgelig. Men de færreste forestiller sig, hvad det kræver af udfordringer at sikre dette udsyn.

Øget lastbiltrafik over broen

Fra mandag den 14. august og et par måneder frem spærres Nørre Havnegade også for arbejdskørsel, fordi vejen skal lægges om. Det vil påvirke trafikken over den gamle Chr. D X’s bro, hvor der må forventes en del flere lastbiler, som skal frem til byggepladserne i Byens Havn.

Tag med på en flyvetur langs Byens Havn

Sønderborg Kommune inviterer på en flyvetur langs Byens Havn - med en ny dronevideo. Gør som flere end 16.000 andre har gjort. Klik dig med på turen.