Skip to the content

De sidste mursten er sat i Multikulturhuset

En video viser, hvordan en murer opmurer pakhuset i krydsforbandt, som er en gammel teknik. Se videoen.

Binder pakhuset og nybyggeriet sammen

Et fantastisk rum med oplevelse af forskudte plan og et spændende trappeforløb forbinder pakhusets tre etager med nybyggeriets fire etager.

Elevatortårnet er nu i tredje sals højde

Elevatortårnet i hotel Alsik vokser støt, og er i december nået op i tredje sals højde. Entreprenøren er desuden ved at have afsluttet montage i kælderen.

Gruspladsen nu klar

Bag kollegiebyggeriet skal opføres hhv. et p-hus og et p-areal på grus. Af disse er gruspladsen nu klar, og det samlede fundamentarbejde er udført.

Første spadestik er taget

Den 15. december blev første spadestik taget til byggeriet af 150 nye kollegieboliger til Sønderborgs studerende. Se videoen og læs formndens tale.

Naturligt mødested pakket med fremtidens teknologier

Vinderprojektet for indretningen af det nye Multikulturhus er fundet. Det bliver et mødested for fortid og fremtid med fremtidens teknologier som bærende element.

Tag med på rundturen

Til september 2017 tager borgerne det nye multikulturhus i brug. Men hvorfor ikke allerede nu tage med på en rundtur. Sønderborg Kommunes projektleder giver på en video en fornemmelse af rummene og udsigten.

Særudstilling om Byens Havn i husbåden ved Havbo

De næste tre år kan borgere og turister få mere viden om Byens Havn ved at besøge husbåden onsdage og lørdag-søndag kl. 10-19

Parkeringshuset: Nu bygges støttemuren

Resten af året udføres al betonarbejdet på parkeringshuset. Støttemur mod sygehuset er første etape.

I Multikulturhuset monteres glas i vinduerne

Fra 7. november og i resten af november monteres glas i vinduerne i Multi-kulturhuset. Når det arbejde er afsluttet, er bygningen lukket af.

Er i gang med spa-gulvet

I ugen fra 7. november (uge 45) begyndte arbejdet i hotellets spa-afsnit. Der gøres klar til at støbe bundpladen uden for spunsen, hvilket udgør ca. 1.200 kvadratmeter. Alsiks spa bliver på i alt 4.300 kvadratmeter.

Nu støbes spa-gulvet

I ugen fra 7. november (uge 45) begynder arbejdet i hotellets spa-afsnit. Der gøres klar til at støbe bundpladen uden for spunsen, hvilket udgør ca. 1.200 kvadratmeter. Alsiks spa bliver på i alt 4.300 kvadratmeter i fem etager (inklusiv kælder).