Visionen om at tiltrække turister

Hotelkoncept med 190 senge og tilhørende spa og weelness vil tiltrække store og brede målgrupper som børnefamilier, konferencearrangører, par- og vennegrupper. Man rejser 2-3 dage for at bade, spise, drikke, dyrke sport, shoppe og tilbringe tid sammen med familie og venner og møde nye venner. Og hotellet med i alt ca. 20.000 kvadratmeter skal danne rammen for oplevelsen. Det brede udbud af attraktioner lokker flere målgrupper og medfører, at hotellet kan have god belægning over hele året, hvilket er en forudsætning for at skabe en lønsom virksomhed.

Alsik får et spa og wellness på 4500 m2; inspireret af de største steder i udlandet. Sammen med et veludstyret fitness-område, vil det invitere til aktivitet og oplevelse for alle. Wellness-afdelingen vil være rettet mod især at tilfredsstille gæsters behov for pleje og afkobling.

Tilbuddene i Alsik skal supplere Sønderborgs andre hoteller og turismeaktiviteter i deres arbejde med at trække turister og forretningsfolk til området. Hotellet og spa’en skal tiltrække gæster, der ikke vælger Sønderborg som destination i dag.

Mad og drikke i topklasse

Hotellet skal tilbyde mad og drikke for gæsternes forskellige behov. Her findes foruden en stor restaurant til 200 gæster, en mindre restaurant med et højere ambitionsniveau og flere ”fast food” enheder for dem, der ønsker at spise godt men billigt og hurtigt. Dette kombineret med barer, caféer og kiosker.

Overnatning

For at møde de forskellige målgrupper som besøger hotelanlægget og Sønderborgs attraktioner, bliver hotelværelserne store nok til at kunne rumme en familie og samtidigt meget bekvemme til for eksempelvis par som søger afkobling.

Møder og konferencer

Konferenceafdelingen er tænkt dimensioneret til ca. 2.000 kvadratmeter. Det gør det muligt at skabe møderum for både store og små grupper, op til godt 400 gæster.

Nyttigt med flere attraktioner

Hotellet er en del af hovedprojektet ved det centrale torv i Frank Gehrys masterplan for Sønderborg Havn. Andre attraktioner er kunsthallen, som ventes at få et publikum på over 100.000 om året, og multikulturhuset som dagligt vil blive besøgt af over 1.000 borgere i kommunen. 

Så det samlede projekt vil give et kraftigt øget besøgstal i Sønderborg, der også vil komme resten af byen og hele området til gode. Beregningerne er, at efterspørgsel på arbejdskraft i Sønderborg øges med ca. 500 personer.


 

Sønderborg Havneselskab A/S | Alsion 2 | DK-6400 Sønderborg | T: (+45) 2055 1650 | E: info@byenshavn.dk