Skeptiker har skiftet holdning

06-02-2018- Det er et rigtigt dejligt hus. Jeg har som så mange andre været skeptisk i forhold til, at der skulle bygges så stort foran alle de små huse på havnefronten.

Men når jeg står på den anden side af Alssund og kigger over på Byens Havn og vælger at se det hele som en helhed, alle de store klodsede byggerier her, så er det på én eller anden måde ikke så tosset alligevel. Byens Havn betyder noget helt andet i dag, hvor det er ved at tage form.

Det er ikke så totalt ødelagt, som vi var bange for. Så hvis man vælger at se det med nye øjne, er det en berigelse. Jeg tror, jeg har knækket koden for mig selv, fortæller Rita Kamrath i forbindelse med en rundvisning i Multikulturhuset.

Tilbuddene er flere end forventet

Med på rundvisningen, som havneselskabets udsendte deltog i, var også Anne Marie og Frede Gissel, Sønderborg, Og det var et meget tilfreds ægtepar, Anne Marie og Frede Gissel, som efter den solide rundvisning gik hjem, beriget med ny viden. - Det er da interessant, at man også kan låne malerier i det tyske bibliotek, hvis man gerne vil have skiftet lidt ud på væggene derhjemme.

Vi havde ikke ventet, at udbuddet i huset er så bredt. At huset har så mange arrangementer. På det seneste har vi både været til foredrag og et musikarrangement. Så vi bruger vel allerede nu Multikulturhuset mere, end vi brugte Kongevej, fortæller ægteparret. – Og tænk så til sommer, tilføjer Frede Gissel. Så går man ned på havnen, nyder en kop kaffe udendørs og kan sidde og læse avisen.

Sønderborg Havneselskab A/S | Alsion 2 | DK-6400 Sønderborg | T: (+45) 2055 1650 | E: info@byenshavn.dk