Kollegiernes Kontor venter at begynde udlejningen af de 150 boliger ca. 1. marts

06-02-2018


Bag kollegiets to længer ligger Phuset med 385 pladser

Et kig bag facaden i det nye kollegium på havnen viser et byggeri i alle dets faser. En række af boligerne langs Helgolandsgade er ved at blive færdigmalet og udstyret med køkkener og øvrigt inventar, og første uge i marts står de første lejligheder fuldt udstyret – klar til at blive vist frem. Kollegiernes Kontor vil i marts præsentere boligen for medierne. Fra 1. marts forventer Kollegiernes Kontor at give de unge mulighed for at søge om en bolig i det nye byggeri.

Langs Nørre Havnegade er tagdækkerne ved at afslutte det første pap-arbejde, som skal sikre bygningen imod mere vand fra oven.

Bag den blå plastic i vinduesåbninger sidder vinduerne færdigmonterede, så bygningen også langs Nørre Havnegade kan blive tæt og opvarmet.

Ca. 240.000 mursten pakker kollegiet pænt ind

Udvending er murerne godt i gang med facaden – og omkring månedsskiftet april-maj kan den sidste mursten af i alt ca. 240.000 sættes. - Vi har vejrmæssigt ikke været udfordret med frost, så murerne har kunnet arbejde igennem. Men generelt har vi selvfølgelig været påvirket af den utrolig mængde regn, vi har haft, oplyser Jeppe Olesen fra firmaet Bo Michelsen, som har totalentreprisen.
 

 

Sønderborg Havneselskab A/S | Alsion 2 | DK-6400 Sønderborg | T: (+45) 2055 1650 | E: info@byenshavn.dk