Granitten er bestilt, og anlægsarbejderne er i gang

03-04-2017


Licitationen har vist, at projektet med at lægge granit på Havbogade og i området over mod Havbo kommer til at koste 2,6 mio. kr. Granitten svarer til den, der blev lagt ved Hønekilden sidste år.

Også Nørre Havnegade skal klargøres til den fremtidige trafik til Byens Havn. I første omgang sker det fra broen til Havbo, hvor der langs med promenaden med småbåds-pladserne bliver lagt gule klinker. Selve vejen bliver asfalteret i samme niveau som nu, og arbejdet sættes i gang efter påske. 

Til august rykker asfaltarbejderne mod nord, så Nørre Havnegade på strækningen fra Videnshuset til indgangen til parkeringshuset mod syd bliver asfalteret i perioden 1. august til 15. september – i princippet også i nuværende niveau.

Tredje etape er belægningen på Nørre Havnegade fra multikulturhuset til parkeringshus-indgangen og dermed også i T-krydset ved Helgolandsgade, hvor vejen hæves med ca. 75 cm. Denne tredje etape udføres fra medio september, men den endelige slutbelægningen udføres først til næste år.

 

Sønderborg Havneselskab A/S | Alsion 2 | DK-6400 Sønderborg | T: (+45) 2055 1650 | E: info@byenshavn.dk