Det 19 etagers høje hotel er halvvejs oppe

03-04-2017


Børne-spaen fremstår færdigstøbt.

Entreprenørfirmaet A. Enggaard A/S har lige nu ca. 60 medarbejdere beskæftiget på byggepladsen, og til påske tager de fat på at montere betonelementer i forbindelse med det store spa og wellness. Lige efter påske mandes der op, da der kommer flere håndværkere til for at udføre indvendige arbejder i kælder og stueetage. Der skal bl.a. bygges stålskeletter til gipsvægge og udføres slidlagsarbejder, m.v. Det er opgaver som kan udføres inde i huset, hvor der er tørvejr og ingen gener i forhold til vind.

Gulve, betonvægge og betonlofter i foyer og restauranter i stueetagen er ved at være færdige, og også spa og wellness byggeriet begynder at tage form. Betonen under bassinerne er støbt, og børne-spaen fremstår færdigstøbt.

Til maj kommer den første af tre leverancer af facadeelementer, som er specialfremstillede og nummererede, så det enkelte præfabrikerede element passer til netop det sted på facaden, hvor det skal monteres. Der klargøres et areal på havnen til at oplagre elementerne, der sejles hertil fra Skandinavisk Glas i Sverige. Når monteringen af facader påbegyndes, vil man til sommer kunne begynde at få indtryk af, hvordan hotellet visuelt kommer til at fremstå.

Som nævnt er hotellets elevatorkerne nået op i ottende etages højde – ca. 35 meter over jorden. Med stueetagen lagt til betyder det, at der er bygget 9 plan over jorden på elevatortårnet, som dermed er halvvejs i forhold til den endelige højde.

Sønderborg Havneselskab A/S | Alsion 2 | DK-6400 Sønderborg | T: (+45) 2055 1650 | E: info@byenshavn.dk