Nærmer sig 200 dage uden uheld

22-01-2017


Håndværkerne der opfører Multikulturhuset har – om alt går vel - passet så godt på deres egen sikkerhed, at entreprenørfirmaet Hoffmann først i februar kan markere 200 dage uden arbejdsuheld med efterfølgende fravær.  Forudsætningen er selvfølgelig, at ingen kommer til skade i den kommende uge heller.

Arbejdsstyrken er lige nu den største med 50-60 mand på byggepladsen. De fleste arbejder i Multikulturhusets nybygning, hvor der bliver lagt slidlagsgulve, monteret lofter og foretaget installationsarbejder. Byggeriet er lukket, og der er sat varme på.

Omkring månedsskiftet leveres gulvplankerne fra Dinesen i Jels til 950 kvm gulv i pakhuset. Samtlige rum får trægulve, undtagen toiletter, teknikrum og trapper. Gulvene bliver lagt, når plankerne har ligget nogle uger i pakhuset.

I begyndelsen af februar begynder det udendørs arbejde rundt om pakhus og nybygning, hvor terrænet bliver hævet op til sokkelhøjden, der er afpasset og sikret mod oversvømmelse svarende til en såkaldt 100 års hændelse.

Sønderborg Havneselskab A/S | Alsion 2 | DK-6400 Sønderborg | T: (+45) 2055 1650 | E: info@byenshavn.dk