Elevatortårnet er nu i tredje sals højde

10-12-2016


Fra nytår 2017 går arbejdet for alvor i gang med at udføre installationsarbejder i kælderen, og fra januar udføres også de udvendige arbejder med ventilation m.v., som skal placeres mellem Alsik og Nørre Havnegade. Også arbejdet med at rejse etageelementer i hotellets fremtidige stueetage fortsætter. 

I samme periode skal der bankes nye betonpæle i jorden, for at sikre et bærbart fundament under gangbroen fra P-huset til hotellet. Senere i 2017 kommer rammemaskinen igen, for at banke betonpæle i jorden under den kommende udendørs pool ved hotellets spa-afsnit.

De indvendige arbejder i hotellets stueetage og første sal skal ifølge tidsplanen gå i gang i april 2017, og til sommerferien 2017 forventes støbearbejdet på elevatortårnet at ske i 10. sals højde.

Alsik - Det nye internationale hotel får 190 værelser, 3 restauranter, konferencefaciliteter til 400 personer og mange forskellige spa-aktiviteter, der vil tiltrække såvel erhvervsturister, som par- og vennegrupper, børnefamilier og konferencearrangører.

Under et ophold på Alsik vil man kunne forkæle sig selv med f.eks. spa og wellness, kulinariske oplevelser, udsigt over byen, aktiv fitness og/eller shopping i området. Alt afhængig af interesser og baggrund for besøget, vil Alsik med sine over 25.000 kvadratmeter danne rammen om en mindeværdig oplevelse.

Sønderborg Havneselskab A/S | Alsion 2 | DK-6400 Sønderborg | T: (+45) 2055 1650 | E: info@byenshavn.dk