Byggeprogram for de første to uger i august

29-07-2016


MULTIKULTURHUSET - En snes VVS- og installationsfolk rykker ind i Multikulturhuset fra uge 32 for at gå i gang med de indvendige installationer med sprinkleranlæg, ventilation og el-arbejder. Dette arbejde foregår sideløbende med, at den mobile kran frem til midt i oktober hejser vægelementerne på plads.

Med stilladset ved pakhuset taget ned kan publikum begynde at danne sig et indtryk af, hvordan pakhuset tager sig ud efter facaderenoveringen og montering af de valgte jernvinduer.

HOTEL ALSIK - Fra første uge i august begynder de ansatte hos entreprenørfirmaet Asger Enggaard A/S at vende tilbage fra ferie for at fortsætte arbejdet med at bygge Hotel Alsik. Bemandingen på hotelbyggeriet øges dermed fra de ca. 20, som har været på byggepladsen i feriemåneden. Arbejdet fortsætter i kælderen med at støbe og montere. Støbningen af en væg i sidste uge blev i øvrigt udsat en dag for undgå kørsel med beton på samme tid som de cyklende deltagere i PostNord Danmark Rundt ankom til Sønderborg.

P-HUSET - Byggeriet af det kommunale parkeringshus med 380 pladser på hjørnet af Helgolandsgade og Nørre Havnegade begynder først i august med at entreprenøren indretter byggeplads. Herefter begynder vognmænd at køre jorden væk. Det er et arbejde, som forventes at strække sig til midt i oktober. 

Sønderborg Havneselskab A/S | Alsion 2 | DK-6400 Sønderborg | T: (+45) 2055 1650 | E: info@byenshavn.dk