Stort rykind til åben byggeplads

03-06-2016


Publikum udtrykte stor begejstring for byggeaktiviteterne på havnen

Med ca. 1.500 gæster stod sønderborgerne i kø til en gratis ringriderpølse, da Bitten & Mads Clausens Fond i samarbejde med entreprenør A. Enggaard inviterede til åben byggeplads i dag fredag (3. juni). Publikum blev vidne til historiens største beton-støbning i landsdelen, som sikrer en solid bundplade under hotel Alsik. Den ene betonbil efter den anden kørte ind på byggepladsen.

- Det er ganske fantastik med hele havneprojektet, siger 79-årige Buster Nissen, som ofte er forbi byggepladserne og som er begejstret for, at Sønderborg får et nyt og stort hotel.

- Blot synes jeg, at man svigter sejlerne. Tusinder af mennesker på bådene sejler forbi og får ikke svar på, hvad der er ved at ske på havnen. Man bør fortælle, at vi bygger et nyt storhotel i Sønderborg, mener Buster Nissen.

Han mødte i øvrigt én af sine tidligere trofaste kunder, Jørgen Mads Clausen, formand for Danfoss. – Vi drev jo skotøjs handel i Sønderborg i mange år, indtil for 18 år siden, og Jørgen har én af vores faste kunder, fortæller 79-årige Buster Nissen, der som altid fulgtes med sin Lis.

Sønderborg Havneselskab A/S | Alsion 2 | DK-6400 Sønderborg | T: (+45) 2055 1650 | E: info@byenshavn.dk