Alsik er grænselandets største hotel

06-06-2018Alsik åbner den 6. maj 2019. Hotellet er designet af Henning Larsen Architects og bliver et markant vartegn for den nye bydel som er under udvikling i Sønderborg.

Et byprojekt der i sig selv er enestående og som er resultatet af et samarbejde med den verdenskendte arkitekt Frank Gehry. Alsik byder på i alt 190 værelser og suiter, der alle er indrettede med nordisk design.

Hotellets værelser og suiter er alle unikke i deres udformning og størrelse. Henning Larsens arkitektur er designet således, at stort set ingen værelser har et lige hjørne på 90 grader. Med udsigt ud over Sønderborg og Als og med havudsigt fra over 90% af værelserne, skaber hotellets arkitektur og beliggenhed rammerne for en ganske særlig oplevelse.

Alsik er stolt af at kunne tilbyde:

115 standardværelser på min. 25 m2
54 standard plus-værelser på min. 33 m²
21 suiter, bestående af 17 juniorsuiter, 3 plus-suiter og 1 top-suite

Danmarks største spa og wellness

1500 m2 konference og selskabsområde

190 værelser

17.th  - dining room
Freia - spistestue
Alsik Restaurant
Spa Café
The Loft

 

Konferencer, Selskab & Gastronomi

Med over 1.500 m2 konferenceområde er der på Alsik rig mulighed for at holde møder og konferencer i forskellige størrelser og opsætninger. Der er blandt andet velkomstområder, bestyrelseslokaler og et unikt multifunktionelt lokale på 18. etage, som kaldes Alsik Loft. Alle mødelokalerne har gulv-til-loft vinduer og en vidunderlig udsigt ud over Alssund. Møderummene er naturligvis udstyret med det nyeste indenfor IT og AV-udstyr.

I alt tilbyder Alsik 11 konferencelokaler og et ”break-out” område. De to største konferencelokaler kan lægges sammen til ét stort rum med et areal på 372 m², hvorfra der er udgang til en stor tilstødende tagterrasse.

Hotellet har tre restauranter, som udbyder forskellige menuer med fokus på lokale råvarer og egnsretter. I wellness-afdelingen ligger Alsik Café med eget Spa-Cuisine, som sammen med koncepterne for mad og drikke i hotellet er udtænkt af den anerkendte danske stjernekok Jesper Koch.

17th - dinning room er en selvstændig gourmetrestaurant med den højeste og mest eksklusive placering i Alsik.

Freia (spisestuen) ligger i stueetagen, og er en à la carte restaurant for alle, med spændende tilbud af nordisk maritim cuisine til både frokost og middag.

Alsik Restaurant er hotellets buffetrestaurant. Her serveres morgenmad, frokost og middag for hotel- og konferencegæster.

 

Alsik Spa

Alsik Spa bliver unik i Danmark med 4500 m2 fordelt over fire etager. Alsik Spa vil tilbyde et udvalg af wellness, rekreative og relax mulig-heder. Det imponerer med sit moderne Skandinaviske design, naturmaterialer og lys.

 

Wellness Screening og wellness programmer

160 m2 indendørs pool, Spa Cafe med terrasse og udendørs infinity pool

Over 60 forskellige wellness oplevelser inklusiv Watsu pool, salt relax områder, Hammam og Danam

11 behandlings rum, suites og beauty salon

Nordic Spa med Fire Lounges og Panorama sauna

Fitness (24 timer) med yoga studio

Kids club og pool, Teen Club og meget mere

Sønderborg Havneselskab A/S | Alsion 2 | DK-6400 Sønderborg | T: (+45) 2055 1650 | E: info@byenshavn.dk