26-11-2018

Byens Havn ind i ny fase

Sønderborg Havneselskab går ind i en ny fase og kan tælle dagene med den nuværende bemanding. Med årets udgang fratræder adm. direktør Michael Saxtorph og selskabets informationsmedarbejder, Kristian Pallesen. Med udgangen af januar fratræder også direktør Steen B. Laursen.

01-09-2018

Erfaren havne-mand bygger træbryggen

- Vi er seks mand plus mig på pladsen, og vi bliver op til fire flere, når vi for alvor skal i gang med tømmerarbejdet.

01-09-2018

Gangbro forbinder P-hus med det nye hotel

Omkring månedsskiftet september-oktober går arbejdet i gang med at opføre og montere en 35 meter lang gangbro over Nørre Havnegade, mellem kollegiet og Alsik. Arbejdet vil strække sig over ca. tre måneder, og i den periode bliver Nr. Havnegade spærret for biltrafik.

01-09-2018

Udearealer og hotel-design er inspireret af det nordiske ishav

De skæve vinkler springer i øjnene, når man kigger på, hvordan betonen bliver støbt, nærmest som isflager, i hele området mellem Multikulturhus og Hotel Alsik.

31-08-2018

Mindepladen tilbage på havnen

- Vi har været meget bevidste om, at vi skulle lykkes med at få genplaceret mindepladen, fortæller adm. direktør for Havneselskabet, Michael Saxtorph. – Så vi har været i dialog med 4. maj komiteen i Sønderborg om placeringen.

31-08-2018

Alsik byder inden for til smugkig, konkurrencer og jobbørs

Søndag den 2.september slår Alsik dørene op for offentligheden kl. 11-14

15-06-2018

Boliggaranti til alle, der vil studere i Sønderborg

Sammenlignet med andre nybyggede kollegier i Danmark sparer de unge ca. 2.000 kr. om måneden i husleje ved at studere i Sønderborg i forhold til København, og 500 kr. i forhold til Århus. Og de unge har boliggaranti i Sønderborg.

15-06-2018

Havneselskabet gør klar til nye grundsalg

Sønderborg Havneselskab går nu i gang med at forberede salget af grunde til de næste to byggeprojekter i Byens Havn

15-06-2018

Byens længste bænk bygges fra søsiden

Fra slutningen af juni gør M. T. Højgaard forberedelser til at afslutte arbejdet med at bygge byens længste bænk. Det sker fra vandsiden. Firmaet skal for Sønderborg Kommune opføre en træpromenade og en træbro fra Kongebroen forbi Hotel Alsik til Multikulturhuset.

15-06-2018

Rå beton med en rillet overflade

Arealerne omkring Alsik bliver med beton som gennemgående belægning. Den støbes med en rillet overflade skabt af en kost, som bliver trukket gennem den våde beton.

01-05-2018

Storslået kunst kommer til at pryde pladsen foran Hotel Alsik

Bitten & Mads Clausens Fond skænker kunstværk i verdensklasse til Byens Havn

20-04-2018

Husbåden er lukket

Udstillingen bliver pakket ned og husbåden gjort klar til at blive flyttet. Byggerierne er så langt fremme nu, at det giver mening at henvise publikum til at besøge hjemmesiden byenshavn.dk og gå en tur i bydelen, siger adm. direktør i Sønderborg Havneselskab, Michael Saxtorph, i en kommentar til lukningen. Han tilføjer, at plancher og film bliver bevaret for måske at blive brugt i andre sammenhænge. Husbåden bliver senere på foråret flyttet og klargjort til aflevering til ejeren.

18-04-2018

Nørrebro skal binde byens havneområde sammen

Det sidste arbejde omkring Multikulturhuset er ved at være færdigt. Derfor vil Sønderborg Kommunes Teknik- og Miljøudvalg nu gennemføre et projekt, så også den del af Frank Gehrys masterplan, der ligger på den anden side af broen, færdiggøres som en del af Byens Havn. Det gamle gule havnekontor renoveres og skal huse havnekontor, brovagter, vagtcentral samt toilet, bad og servicefaciliteter for lystsejlerne, mens den blå bygning på kajkanten, der nu rummer havnekontor, fjernes.

15-04-2018

200 håndværkere i gang med hotel-byggeriet

Udefra præsenterer Alsik sig i næsten færdig udgave. Kun på de nederste etager mangler endnu de mørkebrune vinger/lameller ved vinduerne at blive monteret. Resten af hotellet fremstår visuelt med et næsten færdigt udseende.

12-04-2018

Venter op til 40.000 besøg på Alsiks publikums-etage

"Hotel Alsik er i høj grad Peter Clausens fortjeneste. Han skal vide, at han med sine visioner og vedholdenhed har givet fantastisk meget til kommunen og til os alle sammen."

06-02-2018

Ca.130 nye arbejdspladser i hotellet

Adm. direktør for Hotel Alsik, Irmela Heinsius, ansætter snart ledelsesteam, og næste år de ca. 130 medarbejdere i hotellet.

06-02-2018

Skeptiker har skiftet holdning

- Multikulturhuset er et rigtigt dejligt hus. Jeg har som så mange andre været skeptisk i forhold til, at der skulle bygges så stort foran alle de små huse på havnefronten. Men når jeg står på den anden side af Alssund og kigger over på Byens Havn og vælger at se det hele som en helhed...

06-02-2018

Byens bedste og mest besøgte hus

Multikulturhuset i Byens Havn er byens mest besøgte hus. i to uger i november var 49.387 inde for at se, låne og opleve. Besøgstallet i december var 44.002, og i januar i år har 54.303 brugt huset. Tallene er pænt større end forventet.

06-02-2018

Næste åbent hus bliver til sommer

Der holdes rejsegilde for håndværkerne i marts 2018. En begivenhed, som det oprindeligt var planen at gennemføre som et åbent hus for alle interesserede. Hensynet til sikkerheden kommer dog først, og det er endnu ikke sikkert at lade besøgende spadsere op i hotellets tårn.

06-02-2018

Kollegiernes Kontor venter at begynde udlejningen af de 150 boliger ca. 1. marts

Et kig bag facaden i det nye kollegium på havnen viser et byggeri i alle dets faser. En række af boligerne langs Helgolandsgade er ved at blive færdigmalet og udstyret med køkkener og øvrigt inventar, og første uge i marts står de første lejligheder fuldt udstyret – klar til at blive vist frem.

05-12-2017

Nu er kranen i 90 meters højde

Byggeriet af Alsik skrider fremad, og med kranen oppe i 90 meters højde kan de sidste etager lægges på byggeriet, som bliver 70 meter højt. Byggeriet ses her fra Helgolandsgade.

14-10-2017

Ungdomskollegiet er i færdig højde langs Helgolandsgade

Opførelsen af de 150 ungdomsboliger i bydelen Byens Havn er nu i færdig højde langs med Helgolandsgade. Siden billedet blev taget, er entreprenøren gået i gang med at hejse elementer på plads langs Nørre Havnegade. Alle betonelementer vil være rejst til nytår.

14-10-2017

Han gør sit bedste for at forudse byggeriets mange udfordringer

To års arbejde med at opføre Hotel Alsik er gået, og vi har talt med manden, som har det daglige ansvar for byggeriet.

14-10-2017

To markante byggerier indvies

Borgerne kan glæde sig til to indvielser af kommunale byggerier i den nye bydel Byens Havn. P-huset indvies den 1. november, og Multikulturhuset indvies den 3. november. Kommunen inviterer alle interesserede til de to begivenheder.

25-09-2017

På rundtur i Multikulturhuset

På rundtur i Multikulturhuset Med en video inviterer Sønderborg Kommune til en rundvisning i det færdige Multikulturhus, hvor indretningen nu for alvor er i gang og biblioteket er begyndt indflytningen. Videoen er på kommunens facebook-side foreløbig set af næsten 60.000 besøgende.

31-08-2017

Ståldrageren sikrer frit udsyn i konferencesalen

Konferencegæsterne i Hotel Alsik skal ikke sidde bag en betonpille men får frit udsyn i hele salen. Selvfølgelig. Men de færreste forestiller sig, hvad det kræver af udfordringer at sikre dette udsyn.

11-08-2017

Øget lastbiltrafik over broen

Fra mandag den 14. august og et par måneder frem spærres Nørre Havnegade også for arbejdskørsel, fordi vejen skal lægges om. Det vil påvirke trafikken over den gamle Chr. D X’s bro, hvor der må forventes en del flere lastbiler, som skal frem til byggepladserne i Byens Havn.

03-08-2017

Tag med på en flyvetur langs Byens Havn

Sønderborg Kommune inviterer på en flyvetur langs Byens Havn - med en ny dronevideo. Gør som flere end 16.000 andre har gjort. Klik dig med på turen.

15-07-2017

En tur rundt i bydelen Byens Havn

Modellen giver mulighed for at finde rundt i de mange nye anlægsprojekter på Byens Havn og få et indtryk af området, når det står helt færdigt.

07-07-2017

Se det hele fra Alsion

Kommunen har nu opsat en kikkert ud for cafeen på Alsion, så gæster i Alsion og byens borgere og turister, som går tur langs Alssund nu kan følge byggeriet i Byens Havn helt tæt. Der bliver også opsat et skilt, som kort fortæller, hvad de enkelt byggerier indeholder – og henviser til denne hjemmeside.

23-06-2017

Efter ferien vokser arbejdsstyrken igen uge for uge

Elevatortårnet er i 11.etages (stue+ 10. etage) højde, det vil sige ca. 40 meter over gadeniveau. Og i den højde forbliver tårnet de næste par måneder, mens elementerne til hotelværelserne bliver monteret rundt om tårnet op til 10. sals højde.

23-06-2017

P-huset begynder at vise sit udtryk

Mange parkeringshuse får ikke netop ros for at præsentere sig som værd at se på. Parkeringshuset i Byens Havn er bestemt en undtagelse. Huset begynder at markere sig stærkere, og fremstår i øjeblikket flot i en sart rød farve

23-06-2017

Gulvbelægningen kommer i dag fredag og hærder i weekenden

I dag fredag (23/6) ankommer en special-lastvogn med spartelmasse, som bliver pumpet ud over ca. 1.100 kvadratmeter gulv i stueetagen i Multikulturhuset. Af hensyn til gulvets farve og ensartethed bliver arbejdet udført ”i ét hug”. Spartelmassen skal så hærde i weekenden og efterbehandles med lak i de kommende uger.

20-04-2017

Fra projekt til nu officielt at være døbt Byens Havn

Ved at døbe bydelen Byens Havn fastholdes historien om Byens Havn og Frank Gehrys masterplan som helt unik for Sønderborg.

20-04-2017

Byens Havn bliver nu et officielt bydelsnavn

Ligesom vi har Ulkebøl og Sundsmark får vi fremover også Byens Havn som officiel bydel.

03-04-2017

Et udeareal med mange funktioner

Mellem hotel Alsik og Multikulturhuset ligger kunsthalspladsen. Pladsen bliver ryddet før sommerferien med henblik på, at arbejdet med at hæve terrænet på pladsen kan påbegyndes efter sommerferien.

03-04-2017

Granitten er bestilt, og anlægsarbejderne er i gang

Sønderborg kommune har indkøbt den granit der skal anvendes, som hen over sommer og først på efteråret bliver lagt på Havbogade og i området over mod Havbo, i alt 4.000 kvadratmeter.

03-04-2017

Det 19 etagers høje hotel er halvvejs oppe

Når du om ca. 20 måneder besøger Alsik, vil du i elevatorerne kunne vælge mellem etagerne 0-18 i det kommende 19 etagers høje hotel med 190 værelser, tre restauranter og en udsigtsplatform. Hotellets elevatorkerne nået op i ottende etages højde – ca. 35 meter over jorden.

27-03-2017

Husbåden er lukket frem til 8. april

Husbåden ved Havbo, Nørre Havnegade 11, Sønderborg, bliver flyttet til en ny placering ved Kong Chr. D. X’s bro, og derfor er udstillingen lukket frem til den 8. april.

01-03-2017

Byggeplads uden ulykker

Frokost med højt belagt smørrebrød. Det var belønningen til de ansatte på byggeriet af Multikulturhuset for at levere 200 byggedage uden arbejdsulykker! Følg med på tur med kamera

01-03-2017

Til tops i byggekran

Tag en tur med op på toppen af byggekranen på havnen i Sønderborg i 70 meters højde - med en fantastisk udsigt

12-02-2017

Havnen får en ny tilkørselsvej

Sønderborg Kommune er nu i gang med at gøre den sidste del af den nye tilkørselsvej til Byens Havn færdig. Derfor er Nørre Havnegade spærret for motorkøretøjer 12.-24. februar, begge dage incl.

22-01-2017

Kollegiet støber regnvandsbassin

Det forberedende arbejde er indledt på kollegiebyggeriet. Der graves først ud til at støbe et stort bassin til regnvand.

22-01-2017

Ny adgangsvej til kaserne og byggeplads

Sønderborg Kommune er i gang med at etablere en ny adgangsvej til kasernen med indkørsel over for Videnshuset.

22-01-2017

Nærmer sig 200 dage uden uheld

Entreprenørfirmaet Hoffmann kan først i februar markere 200 dage uden arbejdsuheld med efterfølgende fravær - om alt går vel.

22-01-2017

Er nu i gang med at støbe elevatortårnets 5. etage

Byggeriet af elevatortårnet i Hotel Alsik er nu i 5. etages højde. I spa-afsnittet er de sidste bundplader ved at blive støbt, og ud mod vejen ses stueetagen med reception og foyer.

10-12-2016

Binder pakhuset og nybyggeriet sammen

Et fantastisk rum med oplevelse af forskudte plan og et spændende trappeforløb forbinder pakhusets tre etager med nybyggeriets fire etager.

10-12-2016

Fundamentet støbes til P-huset

Bag kollegiebyggeriet skal opføres hhv. et p-hus og et p-areal på grus. Af disse er gruspladsen nu klar, og det samlede fundamentarbejde er udført.

10-12-2016

Elevatortårnet er nu i tredje sals højde

Elevatortårnet i hotel Alsik vokser støt, og er i december nået op i tredje sals højde. Entreprenøren er desuden ved at have afsluttet montage i kælderen.

09-12-2016

Fundamentet støbes til det nye kollegium

Den 15. december blev første spadestik taget til byggeriet af 150 nye kollegieboliger til Sønderborgs studerende. Se videoen og læs formndens tale.

08-12-2016

Plan for arealerne omkring byggerierne

Helhedsplanen for arealerne omkring de nye byggerier på havnen er udarbejdet og byder på ægte herlighedsværdi for alle.

24-11-2016

På rundtur i Multikulturhuset

Til september 2017 tager borgerne det nye multikulturhus i brug. Men hvorfor ikke allerede nu tage med på en rundtur. Sønderborg Kommunes projektleder giver på en video en fornemmelse af rummene og udsigten.

06-11-2016

Parkeringshuset: Nu bygges støttemuren

Resten af året udføres al betonarbejdet på parkeringshuset. Støttemur mod sygehuset er første etape.

06-11-2016

Er i gang med at støbe gulvet i hotellets 4.300 kvm store spa

I ugen fra 7. november (uge 45) begyndte arbejdet i hotellets spa-afsnit. Der gøres klar til at støbe bundpladen uden for spunsen, hvilket udgør ca. 1.200 kvadratmeter. Alsiks spa bliver på i alt 4.300 kvadratmeter.

11-10-2016

Pumper 50 kubikmeter vand i timen

Arbejdet med at montere en membran på de udvendige kældervægge i kælderetagen under hotel Alsik er nu gået i gang, mens pumperne holder vandet under kældergulvet.

11-10-2016

Støbningen af Alsiks elevatorkerne kræver arbejde i 2-holds skift, fra klokken 6 til 22

Det er nødvendigt i en periode at arbejde med 2-holds skift på tårnet på Alsik, og derfor arbejdes i 2-holds skift frem til 27. januar 2017.

11-10-2016

Første spadestik på torsdag den 13. oktober

Torsdag den 13. oktober kl. 13 var alle velkomne til første spadestik på parkerings-huset på havnen. Eftermiddagens program bød på velkomst og taler, hvorefter CG Jensen byder på varme pølser og kolde drikke.

13-09-2016

Borgmesteren ønskede borgerne tillykke

Solen, kolde drikke og varme pølser fra Jesper pølsemand forvandlede rejsegildet for Multikulturhuset til et pølsegilde med over 300 gæster under den strålende sol.

07-09-2016

150 fleksible og bæredygtige kollegieboliger

aarhus arkitekterne er netop udpeget som vinder af konkurrencen om at tegne byens nye kollegie med 150 fleksible boliger - i team med bl.a. entreprenørvirksomheden Bo Michelsen A/S.

27-08-2016

En sommer med masser af besøgende

Fra 1. september 2016 - 31. maj 2017 vises udstillingen i husbåden med disse åbningstider: Onsdage kl. 10-19 Weekender kl. 10-19 Gruppebesøg uden for åbningstiderne kan aftales på telefon 6151 4788.

24-08-2016

Ny tilkørselsvej til Byens Havn

Ikke færre end 1.800 biler vil køre til/fra havnen via den nye vej fra Ringgade til Byens Havn. Udvalgsformand Frode Sørensen tog første spadestik til første del, en ny rundkørsel.

21-08-2016

På overarbejde med beton

Onsdag den 24. august blev der arbejdet med at pumpe 70 kubikmeter beton til multikulturhuset. Betonværket og Hoffmann måtte arbejde frem til godt 17.

13-08-2016

Byrådet har på tæt hold set, hvordan Multikulturhuset begynder at tage form

Byrådsmedlemmerne i Sønderborg Kommune har besøgt havnen i Sønderborg for at se, hvordan byggeriet af kommunens største enkelt-investering i år nu begynder at tage form.

12-08-2016

linker til tidligere tekst om P-huset

Fundamentet under det tidligere soldaterhjem er fjernet, og både sygehus og kaserne er nu sikret imod skader, nu hvor 50.000 tons jord er ved at blive gravet ud og kørt væk for at gøre plads til parkeringshuset.

12-08-2016

Støber nu vægge i stueetagen

Efter at have brugt foreløbig 12.000 tons beton i kælderen er hotelbyggeriet nu på vej i højden med forskalling til at støbe de første vægge i stueetagen.

29-07-2016

Byggeprogram for de første to uger i august

På begge byggepladser på havnen bliver aktiviteterne øget fra første uge i august. Hotelbyggeriet foregår i kælder-niveau med bl.a. støbning af vægge, og multikulturhuset rejser sig med nye vægelementer.

29-07-2016

Fjerner 50.000 tons jord for at gøre plads til 385 biler

Byggeriet af det kommunale parkeringshus med 385 pladser på hjørnet af Helgolandsgade og Nørre Havnegade begynder først i august med at entreprenøren indretter byggeplads.

05-07-2016

Nu vokser tilbygningen til Multikulturhuset i vejret

Byggerierne på havnen fortsætter ufortrødent, også i juli, hvor ca. 55 mand vil være på arbejde hver dag, heraf ca. 30 hos Hoffmann, som opfører Multikulturhuset.

05-07-2016

Enggaard gør klar til sidste støbning af bundpladen

Den 14. juli fra kl. 5 om morgenen blev sidste del af bundpladen støbt under den dybe kælder på hotel Alsik.

05-07-2016

De sejlende turister bliver fortalt om byggerierne på havnen

De sejlende turister skal ikke sejle forbi Sønderborg uden at vide, hvad der sker på byggepladserne på havnen.

01-07-2016

Polsk arkitekt afsluttede monterings-arbejdet

De sidste arbejder er nu udført på modellen over den nye bydel på havnen, som Byens Havn arbejder for at virkeliggøre. Dermed giver modellen med de korrekte højder og i den ønskede detaljeringsgrad det rigtige indtryk.

15-06-2016

Tårnkranen forhøjes yderligere, og bliver 90 meter høj i løbet af det næste år

I sidste uge er der rejst en kran på 60 meter, som skal hejse betonelementer op til byggeriet af hotel-tårnets 19 etager. Kranens højde svarer til ca. 14. etage på hotellet, der bliver omkring 72 meter højt når det er færdigbygget.

03-06-2016

Stort rykind til åben byggeplads

Jørgen Mads Clausen, formand for Danfoss, mødte sin tidligere skotøjshandler, 79-årige Buster Nissen og hustru Lis, som synes at havneprojektet er fantastisk.

03-06-2016

De første 1.700 kvadratmeter er støbt

Søndag når temperaturen i betonen i bundpladen til hotel Alsik næsten 80 grader. Så betonen bliver dækket af for at undgå, at betonen hærder for hurtigt.

26-05-2016

Alsik åbner byggepladsen for besøg den 3. juni

Bitten & Mads Clausens Fond inviterer, sammen med A. Enggaard A/S, alle interesserede borgere til at fejre, at byggeriet af Alsik runder en milepæl!

26-05-2016

Den største beton-ordre i Sønderjylland

Betonværker i Sønderborg, Vojens og Tønder er involveret i døgndrift, og lastbiler og chauffører fra det meste af Jylland er involveret i at levere ca. 4.000 tons beton til Alsik den 2.-3. juni

02-05-2016

Derfor lykkes masterplanen

"Vi oplever, at alle trækker i samme retning og yder ekstraordinært for at løse projektet til alles tilfredshed."

02-05-2016

2016 forvandler industrihavnen til den nye levende og bærdygtig bydel

Vi bringer en kort gennemgang af, hvad der sker i år for at virkeliggøre Frank Gehrys masterplan

02-05-2016

75 procent af masterplanens samlede arealer er enten bebyggede eller aftalt bebygget

Fire projekter - eller 75 procent af arealerne på havnen er enten bebyggede eller aftalt bebygget.

02-05-2016

P-plads behovet er analyseret

Kommunen har brugt erfaringer fra Alsion og SKANSEN til at gribe opgaven ganske anderledes an.

02-05-2016

Pæleramningen afsluttet

Den 29. april blev dagen, hvor 1.280 pæle under selve hotellet nu er banket på plads.

01-05-2016

Arbejde i weekenden

For at sikre at alt forarbejdet er gjort til den store støbning i næste uge, er entreprenøren nødt til at arbejde i weekenden den 28.-29. maj. Og selvom arbejdet med kran og med at sammenbinde jern i byggegruben ikke er særligt støjende, er der indhentet dispensation fra Sønderborg Kommune.

01-05-2016

Ca. 50 på byggepladserne

Nu er også murerne engageret. De skal renovere facaden på pakhuset på havnen.

12-02-2016

Pæleramning og jordkørsel

Pæleramningen til multikulturhuset er blevet forsinket af forhindringer i undergrunden, og det arbejde vil derfor først være afsluttet i uge 7, eller midt i uge 8. I uge 8 begynder efterfølgende betonarbejdet, med støbning af kældergulv i multikulturhuset.

10-02-2016

Rigtigt stort fremmøde til første spadestik

Der var bølgegang i havnen og bidende vinde fra syd, men også sol og smilende ansigter, da spaderne blev trådt dybt ned i den våde byggegrund ved åbningen af byggeriet for det nye Multikulturhus på Sønderborg Havn.

10-02-2016

Sønderborgs kommende multikulturhus

Planen er, at byggeriet af det nye multikulturhus skal stå færdigt i 2017. Og forventningen er, at over 1.000 borgere i kommunen dagligt vil besøge det nye møde- og aktivitetssted, hvor en række kulturinstitutioner biblioteket, kunstskolen og andre samles under ét tag, og er med til at forvandle havneområdet til et attraktivt og dynamisk kulturknudepunkt.

07-02-2016

Borgmester Erik Lauritzen fører spaden

Man kan få et indblik i forvandlingen af Ewers Pakhus indefra, når der tirsdag den 9. marts holdes første spadestik for multikulturhuset på havnen i Sønderborg.

29-01-2016

De gamle stolper stammer fra margarinefabrik fra 1880’erne

Entreprenøren har derfor fået grønt lys til at fortsætte gravearbejdet – og skal holde øje med evt. nye hidtil ukendte fortidsminder.

29-01-2016

Ser på muligheden for også at ansætte flygtninge

Entreprenører på havne-byggerierne vil blive opfordret til også at overveje ansættelse af flygtninge.

28-01-2016

Det arbejdes der med i netop disse dage

Piloterer med 18 meter lange betonpæle.

23-11-2015

Op til 381 biler i nyt P-hus

Når lokalplanen for et nyt parkeringshus på den tidligere soldatergrund, Gerlachsgade 2A, er endeligt vedtaget, formentlig i første kvartal 2016, bliver fem udvalgte entreprenørvirksomheder bedt om at komme med forslag til, hvordan de for 38 mio. kr. vil bygge et nyt parkeringshus til op til 381 biler.

23-11-2015

Fælles informationstjeneste

Med op til 20 forskellige entreprenører på havnen kan det være svært for borgerne at finde ud af, hvem man skal spørge, hvis man har spørgsmål eller kritik af forhold omkring byggerierne.

23-11-2015

75 procent af masterplanens samlede arealer er nu enten bebyggede eller aftalt bebygget

Efter at første spadestik er taget til byggeriet af hotelprojektet Alsik er jeg ofte spurgt, hvor langt Sønderborg Havneselskab er kommet med at realisere Frank Gehrys masterplan for den nye havnefront i Sønderborg.

    

Sønderborg Havneselskab A/S | Alsion 2 | DK-6400 Sønderborg | T: (+45) 2486 7463 | E: info@byenshavn.dk