Er nødt til at arbejde på hotelbyggeriet i Bededags-ferien

11-05-2017


For tiden er Nørre Havnegade spærret for offentlig trafik, og bruges udelukkende til byggepladstrafik. På et tidspunkt skal Nørre Havnegade hæves, og bliver derfor også lukket for byggepladstrafik. Og inden den tid skal vi have gjort klar til, at vores byggepladskørsel kan foregå inde på vores egen byggeplads. Det betyder, at vi skal i gang med at udføre opfyldning omkring bygningen.

I den daglige aktivitet på byggepladsen, er det ikke muligt at få plads og tid til at lave opfyldning, uden at blokere for den øvrige produktion, så vi er desværre nødt til at udføre dette arbejde udenfor normal arbejdstid.

Opfyldningen på syd siden af bygningen laver vi i den kommende weekend fra og med fredag den 12. maj 2017 til søndag den 14. maj 2017 - i tidsrummet 08.00 til senest 18.00.

Arbejdet består i kørsel med gummiged, gravemaskine og komprimeringsmateriel på byggepladsen, samt kørsel til og fra byggepladsen med lastbiler. Arbejdet vil ikke være udpræget støjende, men især komprimerings arbejdet kan larme, og vi kan ikke overholde den tilladte støjgrænse, og har derfor fået dispensation for dette hos Sønderborg Kommune. Vi håber på jeres forståelse

Sønderborg Havneselskab A/S | Alsion 2 | DK-6400 Sønderborg | T: (+45) 2055 1650 | E: info@byenshavn.dk